En av alla livsuppdateringar

 
Jag är ju kass på att blogga nu för tiden. Vad har hänt? Let me tell ya. 
 
Jag och Isis har flyttat isär. Och jag tror att det var bäst för oss båda. Det känns tungt att min andra halva och jag i detta nu måste försöka bygga upp allt igen. För det betydde så mycket för mig, herregud, vi är verkligen tvillingsjälar. Det vet jag nu. 
 
Vi hade i alla fall en solig vecka på Rhodos ihop innan vi gick åt olika håll, det var ganska bra faktiskt. Träffade fantastiska människor och inte minst två nya vänner från Västerås. Åkte partybåt och föll offer för en alldeles för full tjej som spydde i motvind. Need I say more?
 
Well, midsommarhelgen kom och under den helgen flyttade jag ut och spenderade midsommarafton med min brorsa och hans vänner vilket var fantastiskt. Har funnit nya vänner som jag verkligen trivs med. 
 
Har egentligen jobbat en aning för mycket (som vanligt). Haft grova problem med att jag varit trött heela tiden, men försökt kämpa mig igenom det. Åkte en helg till Göteborg med fina vännor och pojkvännen på trippeldejt, bodde på Riverton och tog en regnig dag på Liseberg. 
 
Har försökt hänga med vänner och inte minst lilsis så mycket jag hunnit och orkat med. Insett att jag har järnbrist och försökt få i mig järn av vansinne för att komma igång igen. 
 
 
Har saknat min bästa vän, Lovisa, allt för mycket när hon varit och jobbat i Göteborg och numera är i Japan i några veckor. Och jag har mått så bra jag bara kan samtidigt som jag mått så dåligt jag bara kan. Eftersom jag numera bor hos pappa så letar jag lägenhet till mig själv nu. Och det är inte lätt må jag säga. Sen har jag ju planer på att åka till USA som au pair. Men vissa saker får mig att vilja stanna här. 
 
 
En person som fått mig att inte tappa fotfästet i alla fall <3 många gånger har det inte varit långt ifrån.