Sälen wekeend

"So remember when we were driving, driving in your car,
speed so fast felt like I was drunk, 
city lights lay all before us, 
your arm felt nice wrapped around my shoulder,
And I had a feeling that I belonged, 
And I had a feeling that I could be someone, be someone"
 





Jahapp. Hej bloggen, det var inte igår. För igår kom jag ju hem ifrån Sälen efter att ha haft livets weekend. Hur bra?! Jag är liksom lycklig nu. Det är mer än vad man kan säga att jag varit på senaste tiden. 
 
I alla fall så packade vi ihop oss i tre bilar i torsdagmorses och åkte till Dalarna. Som vi taggat inför detta alltså. Hela gänget på elva personer stannade på Ica och handlade mat för hela helgen (trodde vi). Det blev makaroner och köttbullar i mängder. Hahaha! 
 
Jag hade hyrt skidor för fredagen och lördagen men efter mitt första "åk" på fredagen så insåg jag rätt fort att jag inte bör åka skidor. Like ever. Det första som händer är att jag får på mig skidorna och vi ska precis bege oss till liften. Det sluttar lite så jag får fart och inser ungerfär samtidigt som jag åker iväg att jag inte vet hur man bromsar... Jag ser liftkön och vet mycket väl om att jag kommer åka rakt in i killen framför mig. Det sista jag hinner skrika är "förlååååååååt" och sen ser jag hur hans ben viker sig och han ramlar över mig. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Värst av allt måste varit att han stod där och frågade hur det gick medan jag inser att jag inte kan ta mig upp igen och säger "sorry, det var inte meningen. men nu kommer jag inte upp igen så jag sitter här en stund". Till slut kom någon som hjälpte mig upp. Hahaha. Herregud.
 
Tjejen som hjälpte mig säger att jag ska gå till knattebacken och åka knapplift för att "teståka". Sagt och gjort, efter att ha knuffats upp för sluttningen kommer jag till liften där världens charmigaste liftvärd står. Han säger hur jag ska göra och jag SÄTTER MIG på knappliften vilket resulterar i att jag släpas på rygg upp för liften och han får springa efter mig och försöka hålla uppe mig. Till slut fick han bort mig från liften och kunde hjälpa mig ner för backen. Då bestämde jag mig för att inte åka mer. Pojkarna som var i stugan fick komma och hämta mig och jag som var helt förstörd fick inte ens av mig pjäxorna. De fick dra av pjäxorna på mig som satt i bilen och de drog så kraftfullt att jag flög ur bilen. Need I say more? En tur på Ica efter det var också kul... Hahaah!
 
Hur som helst så hade vi världens roligaste kvällar och jag känner mest att det var längesen jag kunde må så bra och vara mig själv till fullo. Jag är mer än nöjd. ♥